Túl vagyunk egy újabb gyakorláson és két újabb versenyen. Még mindig sokat kell tanulnunk egymásról. A markolatommal még mindig nincs rendben minden. 

Mikor Nati rendesen megfog, akkor nagyon szépet lő. De sajnos ez nem túl sokszor fordul elő. Az is lehet, hogy kicsit jobban kellene koncentrálnia. 

Még mindig kicsit nyomja a markolatom a középső ujjának a tövét, jobban ki kell szedni onnan. No meg a markolatomon is állítani kell, mert kicsit balra állok, mikor Nati felvesz. Annyi pozitív van, hogy a sütésem most jónak tűnik.

Szombaton és vasárnap is voltunk versenyen. A szombati katasztrofálisan sikerült, a fent leírt problémák erősen előjöttek. Egy közepes kezdő szintjét sikerült meglőni. 20 pontot kellett lőni, és csak 179 lett a végeredmény. Sok dolgot le lehetett szűrni belőle. 
A vasárnapi verseny már csak örömlövészet volt, viszont sokkal jobban sikerült. Az előzőnapi problémákból a gazdámnak sikerült következtetéseket levonni és azok alapján már 185-öt sikerült produkálni 20 ponton. Igaz még ez az eredmény is alul marad attól, mint amit tudok (ráadásul néhány érintő lövést megadtak, amik szerintem nem érték el a vonalat), de legalább Nati fejlődőképesnek mondható. :)

Vasárnap még Feri is lőtt velem egy keveset. :) Egész jól sikerült, pedig a markolatom igen csak szűkös volt neki.

Este Nati jó alaposan meg is tisztított. Jól esett, már igencsak koszos voltam. 

A bejegyzés trackback címe:

https://matchguns.blog.hu/api/trackback/id/tr365353493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bibó 2013.06.11. 07:52:59

...és Gyöki mikor fog veled lőni? Nem mintha Feritől irigyelnélek, de egy szakértő mégis csak szakértő, nem?

matchguns 2013.06.11. 07:54:58

Általában a lőtéren jut eszembe, hogy Gyökit felhívjam, de ott nincs térerő. De most már tényleg hívni fogom. :)

lensver 2013.06.11. 09:41:46

pedig Gyökinek akkora fegyvere van, hogy csak na (bocs, nem hagyhattam ki)!
süti beállítások módosítása