Hétfőn ismét folytatódott a versenysorozat, ahol az előző heti siralmas eredményt kellett valahogy feltornáznunk, hogy legyen esélyünk még bekerülni az "A" döntőbe. Ez azt jelentette, hogy legalább 560-at kellett lőni.

Nati a héten mindenfélét próbált, hogy egy kicsit javíthasson az eredményén. Már régóta panaszkodott, hogy túl könnyű vagyok így (ahogy az egyik előző bejegyzésben is említettem). A héten benézett egy kerékcserés garázsba ahol kért súlyokat rám, rá is pakolta az eredeti markolatomra, de még így sem tetszett neki az eredmény. Mivel a tesó markolatát úgy néz ki, hogy jóra megcsinálta, ezért úgy döntött, hogy azt teszi rám. Na, hát az tényleg nehezebb, de úgy tűnik, hogy ez a jó. Igaz, még verseny előtt a sátorvasamra felpakolt még 5 grammot, ami tényleg nagyon szépen megállította a kezét. Úgy tűnt, hogy készen állunk a versenyre!

A próba sorozatoknál még nem állt össze teljesen a kép, még a hely sütést gyakorolgattuk, de úgy tűnt az első sorozatra meglett a helyes technika. Mindig rá kell jönnie, hogy csak és kizárólag a sütés számít. Szinte az az egy dolog, amire koncentrálnia kell. Mantrázta is egész idő alatt magában, ami úgy tűnt, hogy jót tett. A harmadik sorozatra kicsit elfáradt, ez az eredményen is meglátszott, de egy kis pihenés után újra kicsit összeszedte magát.

Na, ennyi beszéd után lássuk az eredményt:

Rada Nimi Klubi 1 s. 2 s. 3 s. 4 s. 5 s. 6 s. Kokku
3 Natalia Bakos KL Mälk 96 94 92 93 95 93 563


És sikerült!!! Egyelőre a hetedik helyen bent vagyunk az "A" döntőben. Aki a teljes 4. fordulós és összesített eredményt szeretné látni, az (remélhetőleg) itt láthatja.

Sajnos lehet, hogy az 5. fordulón nem tudunk részt venni, mert Magyarországon leszünk, de még bármi lehetséges...

A bejegyzés trackback címe:

https://matchguns.blog.hu/api/trackback/id/tr9811992378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása