Téli időszak, lég időszak. Az egyik lövő, aki az utóbbi 1-2 évben nagyon rákapott a lövészetre, úgy döntött, hogy rendez egy versenysorozatot, amin mi is részt veszünk. A különlegessége, hogy mindegy, hogy férfi, vagy nő a versenyző, mindenkinek 60 lövést kell lőnie. 

Az első versenyen még szokatlan volt ennyit lőni Natinak, nekem nem okozott gondot. Szegény Nati jól el is fáradt a végére, de azért sikerült belőnünk magunkat a 30-ból a 11-ik helyre:

11 Natalia Bakos KL MäLK 91 95 89 89 94 87 545

Látszik, hogy már a közepére elfáradt.

A második verseny már jobban ment. Igaz, majdnem elkéstünk (jobban mondva valószínű, hogy csak ránk vártak), de azért ott voltunk, és mondhatni, egész jó lett. Igaz, itt is a végére (az utolsó 10 lövésre) már igazán elfáradt Nati keze, de még így sem szégyenkezünk az eredmény miatt. Legközelebb még jobb lesz :D A végén 5-ek lettünk.

5 Natalia Bakos KL MäLK 95 90 94 94 95 89 557

 

Kíváncsi leszek, hogy mikor a következőt rendezik, hogyan tudunk teljesíteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://matchguns.blog.hu/api/trackback/id/tr4111838547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása