Úgy látszik, hogy nekem nem megy ez a folyamatos bloggolás. Valahogy mindig van fontosabb dolgunk, vagy csak egyszerűen el vagyok zárva a páncélba. No meg persze az is lehet az oka, hogy nem vagyok valami büszke az eredményekre. 

Szóval az Audentesse versenysorozat 6. napján sajnos nem tudtunk részt venni, mert épp egy magyar versenyen voltunk. Sajnáltuk a dolgot, hiszen elég jól álltunk és még nem tudtuk, hogy a döntő napján is lesz még egy 60 lövéses verseny, aminek az eredménye ugyan úgy beleszámít.

Nem mintha segített volna rajtunk, hisz Natiék épp a döntő előtt mentek 2 hétre nyaralni, amiből egynesen következik, hogy nem is gyakorolunk, én meg az említett páncélban dekkolok a nagytesóval. 

Bíztunk benne, hogy az eddigiek legalább a B döntőre elég. 

A 60 lövés nem is sikerült túl jól, 544-tel a 16. helyet szereztük meg ebben a szériában. Összességében igazából csak a második 10-es sorozat lett borzasztó gyenge (83), no meg persze a 6-ra már Nati mentálisan el is fáradt (88). A többi igazából teljesen elfogadható lett. Így a B döntőbe kerültünk be, ami nen sokkal azután kezdődött, hogy befejeztük a sorozatunkat, így alaposan bemelegedve állhattunk a vetélytársak mellé.

Végül kemény küzdelemben, egy jó hangulatú versenyen a 3. helyet sikerült megcsípnünk, ami szerintem egy egész elfogadható eredmény. A döntőzést azért még gyakorolni kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://matchguns.blog.hu/api/trackback/id/tr1012466729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása