Ezt sajnos elfelejtettem élesbe feltenni, az idejét sem tudom, hogy mikor készítettem. Azért ne vesszen kárba a munka, most megosztom.

Na látom, hogy nem sikerül tartanom a rendszeresebb bejelentkezést, de mindent meg lehet próbálni. Tehát.

Az előző tapasztalatok alapján kiderült, hogy a gyorsat is rendszeresen kell gyakorolni, mert Nati kezdi elfelejteni. Mivel a döntőkben gyorsat kell lőni, ezért elég fontos ez a része a versenynek, nem szabad kiesni a gyakorlatból. Majdhogynem fontosabb, mint a pont. 

Táhát legközelebb új lendülettel kezdtük meg az edzést. Igaz, először még csak a kicsivel kezdtük. Ráadásul újra kellett tanulni megint a sütést. Nati teljesen elfelejtett odafigyelni a sütésre és ez meg is látszott, úgyhogy kezdtük előről. Emelés után max 5 másodperccel el kell sütni. Hatékony dolog, mert, ha sikerül, akkor gyönyörűen egybeszakadnak a találatok.

20150522_kicsi.jpg

 A részletesebb eredményeket lehet, hogy később beteszem, mert most nincs nálunk az edzésnapló.

A következő alkalommal már a gyorsat is tudtuk gyakorolni. Muszály volt, mert kiderült, hogy 2 hét múlva megint megyünk Elvába egy versenyre.

A következő gyakorláskor nagyon fújt a szél, olyan szinten, hogy még a papírt is (igaz a vékonyabbat) kettészakította a végére. Nem is tudtuk rálőni a 35-öt. Látszik is, hogy mennyire össze van gyűrve a lőlap, a fénykép sem sikerült valami jól. És persze nincs is túl sok lövés benne. No nem baj, a gyorsnak a papírja keményebb, az legalább jobban fentmaradt.

20150601_kicsi.jpg

Bár ezt meg fordítva tette fel Nati. Látszik, hogy nagyon oda kell figyelni, hogy ne lógjon a tüske, ne akarjon kinézni Nati a táblára, mert egyből nagyon leejti a lövéseket. Elfogadhatatlanul ejti őket. 

20150601_gyors_kicsi.jpg

A következő

20150604_gyors_kicsi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://matchguns.blog.hu/api/trackback/id/tr317569932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása