Ismét megrendezésre került a põlva-i verseny. Tavaly is részt vettünk rajta és az a jó benne, hogy mind én (sport), mind a kistesó tudunk lőni egy nap. Igaz, Natinak lehet, hogy kicsit megterheló, de az minket nem érdekel :D

Szóval velem kezdtük, mivel a 30-30 lebonyolítására több idő kell. Igaz, már vagy 3 hónapja nem lőtt velem, ezért eléggé izgatott voltam, hogy újra dolgozhatom. Az első sorozat nem is sikerült valami fényesen, kicsit szétszóródtak a lövések. De utána meg egy kicsit összeszedettebbek lettek a találatok, így a végeredmény:

89 93 96 278

 

 Így izgatottan vártam a gyorsat, hiszen gyakorlás nélkül kellett megtalálnunk a ritmust. Összességében nem is lett a gyors túl rossz, még 2-szer 49-et is tudtunk lőni. Bár kicsit bosszantó volt, hogy milyen kicsi kilencesekkel lett 49. Igaz itt is az első sorozat nem lett valami jó, egy-két lövés kicsit elkallódott, de azért utána javítottunk rajta. Szerencsére a többieknek is ez szezonon kívüli verseny volt, így a végén, az összesítésben megnyertük.

91 97 95 283

 

Miután befejeztük a gyorsat, Nati gyorsan cserélte is a markolatot, mert mostanában az én markolatomat teszi a kistesóra, mert az övé túl könnyű. Szóval egy gyors markolatcsere és máris spuriztunk a léghez. Szerencsére nem kellett sokat várni és máris beállhattak a lőállásba. Nyilván az is jó volt, hogy a 30-30 egy jó kis bemelegítést adott a 40 léghez, bár ez az eredményen nem igazán látszódik. Na de lehet azért, mert mégis csak egy kicsit sok volt a kettő együtt. Szomorú, hogy ilyen gyenge eredménnyel azért mégis megnyerték. De azért örülünk :D

90 87 92 93 362

A bejegyzés trackback címe:

https://matchguns.blog.hu/api/trackback/id/tr912058799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása