Beesett a múlt hétvégére is egy verseny. Igaz csak egy kicsike, egy kis helyen, de akkor is gyakorlás. Ami nagyon tetszik az itteni felfogásban, hogy igazán felnőttként kezelik az embereket. Ez a lőtér egy iskolához tartozik, az iskola pincéjében van. Ez eddig nem is különös, hanem az elrendezés az. A pincében volt egy kb 25x10 méteres helység, aminek a bejárata az egyik rövidebbik falon volt. Mivel ilyen szerencsétlen helyen van a bejárat, ezért úgy gondolná az ember, hogy csak egy 8 lőállásos 1 db 10 méteres páyát lehet kialakítani. Hiszen a biztonság mindenek előtt. De itt, még egy 5 lőállásos 10 méteres pályát alakított ki, aminek a lőiránya a bejárat felé nézett. A bejárathoz csak egy paravánt tettek, hogy a visszapattanó lőszerek ne a belépőket találják el. Egyszerűen mindenki felfogja, hogy a lövészet nem játék. 

A másik érdekessége a lőtérnek, hogy volt még egy 3 lőállásos kis lőtér egy kis szabad helyen. Eddig ebben nincs is semmi különös, csakhogy a wc-hez a tűzvonalon át vezetett az út :). Nagyon vicces. :)

Szóval itt voltunk versenyen és megnyertük. :) Volt szép sorozatunk, de sajnos volt kevésbé szép is. Íme:

92 97 90 92 371

A bejegyzés trackback címe:

https://matchguns.blog.hu/api/trackback/id/tr3412058983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása