Ahogy ígértem, igyekszem újra felvenni a fonalat és vezetni az eseményeket a blogban. Ma is voltunk edzeni. Engem Magyarországon Imi szépen megtisztogatott és lekerámiázott, hogy szép tiszta legyek. 

A markolaton a hüvelykujj részen lett állítva, hiszen írtam már korábban, hogy ott nagy problémák voltak, amin a versenyek is elmentek. Na most volt az első edzés az új beállítással. Azt kell mondjam, hogy végre alakul valami. Nem voltak olyan kirívó hibák. 

Egy versenyt lőttünk le, ami azt jelenti, hogy 5 próbával kezdtük, majd a 30 lövéses pontot nyomtuk le. A próba után egyből sikerült egy 50-et lőni. Nagyon jó kezdet! A próbába volt egy 8-as, három 9-es és egy tizes. Ezután csak a 6., utolsó sorozat volt gyengébb, de a többi egész szépen alakult 50-47-47-48-48-45. Itt van (nem a kép van fordítva, hanem a lőlap lett fejjel lefele feltéve):

20150514_lassu.jpgEzután jött a gyors. Itt is 5 próbával kezdtünk és beforgató gépre lőttünk. A próba három 9-es és két 10-es lett. Nagyjából megvolt a ritmus is. Jöhetett a 30 értékelt. Igaz a 30 lövés alatt úgy négy lehet, hogy már nem lett volna benne a táblában, mert nem sült időben, de ez a gép nem teljesen jó, ezért még elfogadtuk :) A képes az egy három órás nyolcas nem látszik, de azért itt van (47-48-48-47-48-49).

20150514_gyors.jpgEzzel a vége 571 lett, talán egyéni csúcs. Kíváncsian várom a következő edzést.

A bejegyzés trackback címe:

https://matchguns.blog.hu/api/trackback/id/tr737460308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása