Kaptunk új verseny lőszert a klubtól, hisz eléggé fogyóban vannak a lőszereink. Lehet, hogy még nem említettem, de Magyarországon elfogadható áron normálisabb lőszert venni nagyon nehéz. Persze, ha milliomosok lennénk, akkor nem foglalkoznánk olyan apróságokkal, mint a lőszer ára, de így.... Szomorú....

Ott tartottam, hogy kipróbáltunk egy új lőszert. Lapua match. Kár, hogy már beszüntették a gyártását, mert egész jó kis lőszer. 

Mikor Nati először felemelt, nagyon remegett a keze, a könyöke is fájt. Meg is látszott, hogy a nagyon szanaszét menőket ekkor lőtte. de utána már belejött és szépen tudtuk szórni a lőszert. Nem is lőttünk 15-nél többet azért, hogy maradjon versenyre:

gyakorlas_20140423_1_kicsi_1.jpg

Ezután visszatértünk a gyakorló RWS-re. Itt is elég jó volt, amíg Nati agyilag oda tudott figyelni. Viszont az utolsó 5 lövéssel tönkretette az egészet. 15 lövés után még csak 5 hibája volt, utána jött az utolsó 5. Lehet számolni, hogy akkor mennyi hibát lőtt bele:

gyakorlas_20140423_2_kicsi_1.jpg

Kicsit szomorú, de ez van.

Hétvégén verseny van, kíváncsi leszek rá...

A bejegyzés trackback címe:

https://matchguns.blog.hu/api/trackback/id/tr456080210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása