Lassan itt a Plzeni verseny. Gyorsat is kell gyakorolni, hisz azt szinte csak a versenyeken lövünk. Az utolsó héten igyekeztünk egy-egy teljes versenyt lőni, hogy kicsit ebbe is belelendüljünk. 

Még az első gyakorláskor egész elfogadható lett a pont is és a gyors is. Elég bíztatónak tűnt a dolog.

gyakorlas_20140505_pont_kicsi.jpg

Látszik, hogy kicsit jobbra fel mentek a lövések, de most vette meg Nati a lőszereket nekem, és már azzal próbálgatott. Kicsit állítani kellett rajtam, hogy középre menjenek a lövések.

Utána felszerelték a gyors pályát (mármint kitették a lámpát) és feltették a gyors lőlapot. Az 5 próba nem lett valami jó (lenti két 8-as, fölötte kicsivel két 9-es és egy 10-es). De utána Nati is belejött és csak néha rántott bele.gyakorlas_20140505_gyors_kicsi.jpgA következő gyakorlásokkor már nem örökítette meg a lőlapokat, mert azok nem lettek ilyen jók. Sőt, elég rosszak lettek. Nem volt ott Nati fejben és így össze-vissza lövöldözött. 

Na de hétvégén Plzen.....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://matchguns.blog.hu/api/trackback/id/tr226163359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása